Outdoor lounge / Komplette sofagrupper

Outdoor lounge / Komplette sofagrupper 

Cane-Line Lounge serie er udemøblerne, der giver dig fuld komfort og mere tid.

Det er store ord at ville sætte sig for at øge folks livskvalitet med udendørs loungemøbler og sofagrupper. Men hos Cane-line har de
faktisk noget at have det i. Fokus på tid, refleksion og samhørighed er mere vigtigt nu, endt det har været tidligere,

Det danske designfirma byder på design med bløde kurver, blide toner og havemøbler skabt til
samfundsbevidste livsnydere.
Det indbefatter enkeltstående sofaer, modulsofaer, lænestole, sofabord og sideborde der alt sammen går ind inder begrebet loungemøbler.

Cane-lines mission er at gøre livet mest muligt komfortabelt, så du får frigjort tid til at koncentrere dig om det vigtige i livet.
Det lyder umiddelbart som lidt store ord ord for et møbelfirma, men et besøg i firmaets hjerte, designafdelingen, afslører, at her bliver de store tanker
rent faktisk omsat til konkrete sofaer, stole, borde og tekstiler der kan samarbejde under det til tider skrappe danske vejrli.

Alt, hvad der kommer fra Cane-line, om det er havesofaer eller komplette loungegrupper, skal kunne føre til, at brugeren får mere tid, når man endelig har fri. Som et helt konkret eksempel udvikles alle Cane-line lounge møbler til haven med minimal vedligehold for øje, hvilket giver tid til andre, mere betydningsfulde ting i livet.

Se og oplev Cane-lines store udvalg i udendørs loungmøbler hos Living In Harmony - København og Vestegnens havemøbelcenter.

Viser 73 - 108 af 142
Viser 73 - 108 af 142