Sika Design - SIMONE 7182 Exterior Skammel

1.196,00 kr

1.595,00 kr

Spar -25%

Sika Design

7182CPWH5

Sika Design - SIMONE 7182 Exterior Skammel

Simone Exterior skamlen fra Sika-Designs Alu-Affäire kollektion kombinerer elegant design med et nostalgisk præg fra 1950'ernes parisiske bistromiljø.

Det håndflettede ArtFibre giver Exterior 7182 skamlen fra Sika Design et vintage-look, mens aluminiumsstellet tilføjer et moderne touch. Den slidstærke skammel er lavet af vejrbestandigt ArtFibre, som modstår regn, frost og UV-stråling, hvilket sikrer, at den kan stå udendørs året rundt uden at miste farven eller tage skade.

Med sin ergonomiske form og bløde fletning tilbyder Simone Exterior skamlen uovertruffen komfort. Den er nem at rengøre og kan stables, hvilket gør den praktisk for både private og professionelle omgivelser.

Sika Designs Exterior skammel passer perfekt til terrassen, caféen eller restauranten og fås i mange farver, så du kan finde den ideelle match til din indretning. Alu-Affäire kollektionen, inspireret af fransk bistrokultur, skaber en hyggelig og afslappet atmosfære med sine stilfulde og komfortable udendørsmøbler.

Se alle produkterne fra Sika Design HER
 
Se mere om Simone 7182 Exterior Skammel i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Dybde 52 cm
Højde 45 cm

Mål vist, er eksklusiv eventuelle tilføjelser.

30 andre varer i samme kategori