Sika Design - SIMONE 7183 Exterior Counterstol

1.646,00 kr

2.195,00 kr

Spar -25%

Sika Design

7183CPWH5

Sika Design - SIMONE 7183 Exterior Counterstol

Oplev en charmerende parisisk bistroatmosfære med Simone Exterior counterstolen fra Sika Design. Denne elegante stol fra Alu-Affäire kollektionen er inspireret af Sika-Designs ikoniske 1950'er-designs.

Flot og robust er Sika Design stolen, flettet med det vejrbestandige ArtFibre-materiale af polyethylen, der modstår regn, frost og UV-stråling. Kombinationen af ArtFibre og aluminium sikrer bemærkelsesværdig styrke og komfort, mens de håndlavede viklinger skaber en hyggelig atmosfære. Stolen er vedligeholdelsesfri og nem at rengøre.

Simone Exterior Counterstolen fra Sika Design er praktisk, da den kan stables for nem opbevaring, og er velegnet til både private og offentlige miljøer.

Brug Simone Exterior counterstolen på terrassen, i haven eller på altanen, og kombiner den med andre møbler fra Alu-Affäire kollektionen for et fuldendt look. For materialer og dimensioner, se Sika-Designs hjemmeside. Rengør med mild sæbevand.

Se alle produkterne fra Sika Design HER
 
Se mere om Simone  7183 Exterior Counterstolen i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Dybde 53 cm
Højde 68 cm

Mål vist, er eksklusiv eventuelle tilføjelser.

30 andre varer i samme kategori