Sika Design - LYON Base3-PCØ80 Cafébord | Teak Rund

Nedsat pris!

Lyon Cafébord | Teak Rund
FAST LAVPRIS

2.884,00 kr

3.845,00 kr

Spar -25%

Sika Design

Base3-PCØ80

Sika Design - Lyon Base3-PCØ80 Cafébord | Teak Rund

Få den autentiske franske caféstemning med Lyon Base3-PCØ80 Cafébord | Teak Rundbordet fra Sika Design, der er ideelt til både restauranter, brasserier og caféer, og som også kan pryde din private have, terrasse eller altan.

Bordets klassiske design kombinerer robusthed og holdbarhed med et pulverlakeret støbejernsunderstel, der sikrer lang levetid og stabilitet. Den smukke teaktræsbordplade, kendt for sin styrke og naturlige modstandsdygtighed over for vejrforhold, er oliebehandlet for at bevare sin kastanjebrune glød. Teaktræet er certificeret med "Indonesian Legal Wood," hvilket garanterer bæredygtig produktion.

Det runde Lyon Teak Cafébord fra Sika Design kan stå ude hele året uden at miste sin kvalitet og kræver minimal vedligeholdelse. For at bevare teaktræets smukke farve kan du bruge en god teaktræ-olie. Dette bord skaber en afslappet og hyggelig atmosfære, hvad enten du nyder en kop kaffe i haven eller en middag med familie og venner.

Med Lyon cafébordet får du klassisk fransk design, robusthed og holdbarhed samt lav vedligeholdelse og bæredygtig produktion.

Lyon Base3-PCØ80 Cafèbord Teak Rund er perfekt til både indendørs og udendørs brug, og det bringer den franske charme til dine omgivelser.

Se alle produkterne fra Sika Design HER
 
Se mere om Sika Design - Lyon Base3-PCØ80 Cafébord | Teak Rund i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Højde 72 cm

Mål vist, er eksklusiv eventuelle tilføjelser.

23 andre varer i samme kategori