Sika Design - NICOLE 9484 Cafébord Ø80 cm

Priser fra:

3.146,00 kr

4.195,00 kr

Spar -25%

Sammensæt dit personlige møbel her og send os en forespørgsel på pris eller andre spørgsmål:

Sika Design

Sika Design - NICOLE 9484 Cafébord Ø80 cm

Nicole 9484 fra Sika design er et elegant cafébord inspireret af franske caféer og som skaber en hyggelig atmosfære til restauranter, brasserier og caféer, men er også perfekt til private haver, terrasser og altaner.

Sika Designs Nicole 9484 Cafébord Ø80 cm kombinerer holdbarhed og æstetik med et understel af pulverlakeret aluminium, der modstår rust og korrosion, og en teaktræsplade kendt for sin styrke og smukke glød. Teaktræets naturlige olier gør det modstandsdygtigt over for vejr, insekter og råd.

Nicole cafébordet kræver minimal vedligeholdelse og kan stå ude året rundt uden kvalitetstab. For at bevare teaktræets kastanjebrune farve kan teaktræ-olie anvendes. Bordet er bæredygtigt produceret og bærer stemplet "Indonesian Legal Wood," hvilket sikrer brug af modent og bæredygtigt træ fra overvågede plantager.

Nicole er det perfekte valg for både private og offentlige omgivelser, der ønsker en klassisk fransk designstil kombineret med robusthed og minimal vedligeholdelse.

Se alle produkterne fra Sika Design HER
 
Se mere om Nicole 9484 Cafébord Ø80 cmi menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Bredde 80 cm
Dybde 80 cm
Højde 73 cm

Mål vist, er eksklusiv eventuelle tilføjelser.