Sika Design - SALSA SD-E104 Exterior Counterstol

2.471,00 kr

3.295,00 kr

Spar -25%

Sika Design

SD-E104

Sika Design - SALSA SD-E104 Exterior Counterstol

Salsa Exterior counterstolen fra Sika-Design kombinerer elegant design og funktionalitet, hvilket tilføjer et sofistikeret præg til ethvert udendørsområde. Med et kurvet sæde og praktisk fodstøtte sikrer stolen en behagelig siddeoplevelse, ideel til at nyde en drink eller et måltid under åben himmel.

Fremstillet af vejrbestandigt Alu-Rattan og holdbare ArtFibre, er Salsa Exterior counterstolen designet til at modstå de mest udfordrende vejrforhold, fra intens sol til kraftig regn og blæsende dage. Denne counterstol fra Sika Design bevarer sin skønhed og funktionalitet år efter år.

Vedligeholdelsen af Salsa SD-E104 Exterior Counterstoler fra Sika Design minimal, så du kan bruge mere tid på at nyde dit udendørsrum uden bekymringer om rengøring. Med sit tidløse design og neutrale farver passer Salsa Exterior perfekt til enhver terrasse, altan eller gårdhave, hvad enten du indretter et hyggeligt loungeområde eller et elegant spisebord.

Salsa Exterior counterstol, et kvalitetsprodukt fra Sika-Design, kombinerer dansk design med håndlavet kvalitet og med den kan du skabe et indbydende udendørsrum, som kan nydes i mange år fremover. 

Se alle produkterne fra Sika Design HER

 
Se mere om Salsa SD-E104 Exterior Counterstol i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Bredde 45 cm
Højde 67 cm
Sædehøjde 65 cm
Dybde 41 cm

Mål er med forbehold for mindre afvigelser