Sika Design - FRATELLINO FA-23 Barvogn

4.121,00 kr

5.495,00 kr

Spar -25%

Sika Design

FA-23

Sika Design - FRATELLINO FA-23 Barvogn

Fratellino barvognen fra Sika Design er designet af Franco Albini og er et håndlavet mesterværk fremstillet af bæredygtig indonesisk rattan. Dens naturlige farve integreres smukt i ethvert interiør og tilføjer et strejf af natur til hjemmet. De detaljerede viklinger, udført af dygtige kurvemagere, giver barvognen et elegant og unikt udseende.

Fratellino FA-23 barvognen er mere end blot en serveringsvogn; den kan også anvendes som et stilfuldt plantebord eller som en dekorativ genstand i stuen eller sommerhuset. Fratellino kombinerer tidløs æstetik med alsidig funktionalitet og vil pryde dit hjem i mange år.

Rattan er et naturligt, stærkt og fleksibelt materiale, der er et bæredygtigt alternativ til træ. Dette materiale har fået fornyet popularitet på grund af dets miljøvenlige egenskaber og unikke udseende.

Fratellino barvognen fra Sika Design forener funktionalitet, æstetik og bæredygtighed i et enkelt design. Den er ideel for dem, der værdsætter håndlavet kvalitet, er miljøbevidste, elsker tidløst design og søger en alsidig og dekorativ barvogn.

Med dimensionerne 80 cm i længden, 40 cm i bredden og 70 cm i højden, passer Fratellino barvogn perfekt ind i ethvert rum og tilfører en naturlig elegance.

Se alle produkterne fra Sika Design HER
 
Se mere om Fratellino FA-23 Barvogn i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Bredde 58 cm
Dybde 58 cm
Højde 73 cm

Mål vist, er eksklusiv eventuelle tilføjelser.

27 andre varer i samme kategori