Sika Design - RAP YW-1091 Spisebordsstol / Metal og rattan

2.696,00 kr

3.595,00 kr

Spar -25%

Sika Design

YW-1091

Sika Design - RAP YW-1091 Spisebordsstol / Metal og rattan

Rap spisebordsstolen fra Sika Design blev designet tilbage i 1996 af den japanske designer Yuzuru Yamakawa, og Sika Designs spisebordsstol kombinerer elegant minimalisme med traditionelt indonesisk håndværk.

Rap stolen har et stålstel håndflettet med indonesisk rattan, der giver den et let og robust udtryk. Yamakawas japanske arv skinner igennem i stolens rene linjer og fokus på funktionalitet, hvilket gør Rap spisebordsstol  til en tidløs klassiker, der passer perfekt ind i moderne hjem.

Som en del af Sika-Designs ICONS-kollektion repræsenterer Rap stolen det bedste af kurvemøbelkunst og hylder innovative designere og arkitekter. Den håndflettede rattan giver et varmt og naturligt look, mens stålstellet sikrer stabilitet og holdbarhed. Den ergonomiske form giver Rap spisebordsstol fra Sika Design god komfort, og stolen fås i forskellige farver og materialer.

Rap stolen er et kunstværk, der vil pryde dit hjem i mange år. Den er ideel for dem, der værdsætter godt design og kvalitetshåndværk, søger komfort og stil, og ønsker et møbel med lang levetid. Hvis du leder efter en smuk, funktionel og unik spisebordsstol, er Rap stolen det perfekte valg.

Se alle produkterne fra Sika Design HER
 
Se mere om Rap YW-1091 Spisebordsstol / Metal og rattan i menuen samt i fanebladet "specifikationer"

Søger du Rattanmøbler i København, Københavnsområdet, Vestegnen samt Køge- og Roskilde området, så er det hos os, du finder din lokale møbelforhandler. Vi er specialister i netop alt i Rattanmøbler til både inde og ude.

Nu 1.000 m2 specialforretning
Danmarks største samlede udvalg i spisestuer og plankeborde
Flot udvalg af have- og rattanmøbler
Altid gode priser på kvalitetsmøbler
4-5 * på Trustpilot, Google og Facebook
Garanti – medlem af Dansk Detail
20 års firmahistorik - tryghed og faglig kompetence
Professionel møbellevering og servicepakker
Bredde 58 cm
Højde 81 cm
Sædedybde 45 cm
Sædehøjde 45 cm
Dybde 53 cm
Armhøjde 65 cm

Mål er med forbehold for mindre afvigelser

30 andre varer i samme kategori